parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 03:40
  • - تعداد بازدید: 50
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zpr9

قدردانی نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی از فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی در ایام  کرونایی

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن تشکر از رئیس سابق این دانشگاه و قدردانی از فعالیت های وی در ایام کرونایی اظهار کرد: در زمان  تصدی دکتر هاشمی با بحران جدی کرونا مواجه شدیم.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین رضا نوری افزود: پیک های متعدد کرونایی کار مجموعه دانشگاه علوم پزشکی را سخت تر کرده بود که الحمد الله با تلاش و کار شبانه روزی و خالی نکردن میدان مبارزه با کرونا و بهبود شرایط، امروز به مرحله ای تازه ای از مقابله با این ویروس منحوس رسیده ایم و از تمام زحمت فعالان در دانشگاه علوم پزشکی استان کمال تشکر را داریم.



وی خاطرنشان کرد: این مسئولیت ها، امتحانات و آزمایش های الهی است که در دوارن تصدی هر یک از مدیران، کارمندان و... دارند و می توان گفت نوع فعالیت هر یک از ما در دوران تصدی سرنوشت اخروی ما را مشخص می کند.

وی ادامه داد: امروز مسئولیت دکتر هاشمی با تکریمی که از ایشان انجام می شود به پایان می رسد، ولی پرونده او در نزد خدا و مردم است که براساس فعالیت هایشان به او نمره خواهند داد.

وی اضافه کرد: از همین ساعت به بعد فعالیت دکتر پورنقی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی آغاز می شود و هم مردم و هم خدا و فرشتگان الهی به کارها و فعالیت های او درباره تصمیم هایی که باید تحقق پیدا کند و تحولی که باید در این مجموعه رخ دهد، نمره می دهند.

وی با اشاره به این که دانشگاه علوم پزشکی در ایام کرونایی میدان جنگ است و فرمانده علوم  پرشکی امروز عوض می شود، اظهار کرد: همگی در میدان جنگ باید به هم کمک کنند تا در مقابل ویروس کرونا پیروز شویم و به همین دلیل کسانی که به مصاف با این ویروس رفتند، شهید محسوب می شوند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین نوری گفت: در گذشته پزشک ما به راحتی طبابت می کرد و نگران خود و خانواده اش نبود، اما بعد از شیوع این ویروس  در کنار کار طبابت امروز نگران خود و خانواده اش است.

وی افزود: در ایام کرونایی احتمال درگیری پزشکان و خانواده آنان و افرادی که در این مسیر فعالیت دارند با ویروس کرونا زیاد است، ولی الحمدالله در استان ما خیلی ها امتحان خوبی در مبارزه با ویروس کرونا پس دادند و برخی ها نتواستند در این آزمون موفق شوند که در نهایت خداوند به همگی نمره خواهد داد.   

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی اظهار امیدواری کرد که در ادامه کار دکتر هاشمی، دکتر پورنقی هم بتوانند این مسیر را با قوت، قدرت و انگیزه بیشتر ادامه بدهد.

حجت الاسلام نوری تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال به پایان قصه ویروس منحوس کرونا برسیم، اما بستگی به همت مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی و زدن واکسن دارد.

وی اضافه کرد: اگر مردم، کادر درمان و اطبا همگی دست به دست هم بدهند پایان سال  می توان شاهد پایان ویروس کرونا باشیم.

وی از مردم خواست به شایعه های بی اساس در مورد واکسن ها توجه نکنند  تا بتوانیم با قدرت با این ویروس مقابله  کنیم.

وی با اشاره به این که سلامت جامعه یکی از ضرورت است، اضافه کرد: تمام واکسن ها به خصوص واکسن های تولید ایران مبنای علمی دارد و جای نگرانی برای تزریق ندارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10227
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید